Waarom franchiser worden?

Zelfstandigheid

Een gezonde ondernemersgeest en de bereidheid om hard te werken is belangrijk. Echte ondernemers maken het verschil door creativiteit en doorzettingsvermogen. Samen met ons maak jij een succes van je eigen zaak. Dit is de basis.

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer. Net als wij. Door samen te werken met alleen maar zelfstandig ondernemers streeft iedereen naar het beste resultaat. De verwachtingen en belangen worden vooraf vastgelegd in het franchise contract.

 

Persoonlijke inzet

Omdat je als franchisenemer ook zelfstandig ondernemer bent, ben je volledig verantwoordelijk voor de gang van zaken in je eigen bedrijf. Motivatie en persoonlijke inzet staan daarom op een hoog niveau. Eigen initiatief en betrokkenheid worden zodoende direct beloond met een toenemende omzet en een gezonde rentabiliteit.

 

Hogere omzet, lagere kosten

Door uitbreiding van de formule wordt (nog) groter ingekocht bij de kernleveranciers. Deze grootschaligheid heeft kostenvoordelen tot gevolg, wat weer ten goede komt aan de winst.

Eigen initiatief en betrokkenheid worden zodoende direct beloond met een toenemende omzet en eindejaars bonussen.

 

Uniforme uitstraling en zelfstandigheid

De herkenbare en professionele uitstraling is één van de belangrijkste kenmerken van het franchisingconcept waarbij de franchisegever je zijn expertise en tools biedt om dit op een goede wijze te realiseren. Van een herkenbare inrichting tot effectieve marketing!